29/4/2016 – ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ.

Την Μεγάλη Παρασκευή 29 Απριλίου 2016, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας τελέσθηκε η Ακολουθία του Επιταφίου, στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτος, παρουσία τοπικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας.

Τα εγκώμια έψαλαν τα παιδάκια του κατηχητικού της ενορίας της Ηγουμενίτσας.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως της  Ηγουμενίτσας ακολουθούμενη από πλήθος πιστών.


28/4/2016 – ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΩΝ ΑΧΡΑΝΤΩΝ ΠΑΘΩΝ.

Την Μεγάλη Πέμπτη 28 Απριλίου 2016, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Δονάτου Παραμυθιάς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτος, χοροστάτησε στην ακολουθία των Αχράντων Παθών, παρουσία της δημοτικής αρχής και πλήθος πιστών όπου πέρασαν για να προσκυνήσουν τον Θείο Εσταυρωμένο Ιησού.


27/4/2016 –ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΔΕΙΠΝΟΥ

Την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καναλακίου τελέσθηκε η Ακολουθία του Μυστικού Δείπνου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτος.


26/4/2016 –ΜΕΓΑΛΗ ΤΡΙΤΗ

Την Μεγάλη Τρίτη το απόγευμα στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας τελέσθηκε η Ακολουθία του Νυμφίου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτος.

Σελίδα 1 από 2. Συνολικα 7 άρθρα
image
image
image