ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ.

Την Δευτέρα της Πεντηκοστής 28 Μαΐου 2018, με λαμπρότητα εορτάστηκε η εορτή του παναγίου, ζωοποιού και ομοουσίου Πνεύματος.

Στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Καρυωτίου, τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ΄ αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομεριου και Πάργας κ.κ. Τίτου και συλλειτουργούντων ιερέων της Ιεράς Μητροπόλεως και παρουσία πλήθους πιστών.


ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗΣ

Την Κυριακή 27 Mαΐου 2018, εορτάστηκε με λαμπρότητα η εορτή της Πεντηκοστής.

Στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Ηγουμενίτσας τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας κ.κ. Τίτου και συλλειτουργούντων του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου και των εφημερίων της ενορίας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε ο Εσπερινός της Γονυκλισίας.


ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΣΤΑ ΣΥΒΟΤΑ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΘΕΣΙΑ ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΥ.

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, εις τον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος Συβότων,τελέσθηκε Όρθρος και Αρχιερατική Θεία Λειτουργία μετ’ αρτοκλασίας, ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, πλαισιωμένου από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο και ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος χειροθέτησε εις Πρωτοπρεσβύτερον τον αιδεσιμώτατον  π. Ιωάννην Σωτηρίου εφημέριον του Ιερού Ναού.


1/5/2018 -ΤΡΙΕΤΕΣ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟΝ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΝ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΟΥ π.ΓΕΡΒΑΣΙΟΥ ΚΑΝΑΤΑ

Την Τρίτη 1 Μαΐου 2018 εις την Ιεράν Μονήν Υπεραγίας Θεοτόκου Παγανιών τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία εις την οποία προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτος, πλαισιούμενος από ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε το τριετές Αρχιερατικόν Μνημόσυνον του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής και πρωτοσυγγέλλου της Ιεράς Μητροπόλεως μακαριστού Αρχιμανδρίτου π. Γεβασίου Κανάτα.

 

  • <<
  • >>
Σελίδα 1 από 1. Συνολικα 4 άρθρα
image
image
image